Goedkope bedden inclusief matras

Bent u hiernaar op zoek, dan heeft u geluk. Al onze boxsprings zijn uitgerust met matras en topdekmatras. Dus als u zoekt naar goedkope bedden inclusief matras dan hebben wij een ruime keuze voor u in de aanbieding. Voor elk type slaapkamer hebben wij een gewenst design. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om geheel naar eigen wens het slaapcomfort samen te stellen. U kunt dus zelf aangeven hoe stevig het matras moet zijn. U krijgt van ons een gratis Koudschuim topdekmatras erbij. Bekijk de mogelijkheden of vraag het een van onze slaapexperts.

Een goedkope boxspring kopen

Bent u op zoek naar een goedkope boxspring in Nederland. Dan hebben wij voor u een groot aanbod aan verschillende boxsprings. Maar ook in Belgie bieden wij een goedkope boxspring aan in grote variëteit. Het grote voordeel is dat u bij ons hoge kwaliteit koopt tegen een betaalbare prijs. U bent zelfs in staat om geheel zelf het slaapcomfort samen te stellen naar eigen wens. Al onze boxspring zijn uitgerust met een gratis Koudschuim topdekmatras voor het gemak. U heeft de keuze om dit te verwisselen naar iets wat beter bij uw lichaam past.

De beste boxspring uitkiezen

De beste boxspring uitkiezen voor het meest ultieme slaapcomfort lijkt erg moeilijk. Maar eigenlijk hoeft dat niet. Veel mensen gaan eerst en alleen op het uiterlijk van de boxspring af. Vaak kost de mooiste boxspring meer geld en wordt er dus bespaard op het slaapcomfort. Bij de beste boxspring gaat het om de combinatie van het matras en topdekmatras. Bij ons kunt u dit geheel naar eigen wens samen stellen. Van het aantal veren in het pocketveer matras tot het materiaal van het topdekmatras.

Een boxspring kopen

Waar moet u op letten bij een boxspring kopen. Er zijn zoveel verschillende optie waar u uit kunt kiezen. Maar wat heeft nou welk effect op het slapen. Hoe werkt het precies en wat is dan voor u de beste keuze. Dit zijn allemaal vragen die wij voor u kunnen beantwoorden bij een boxspring kopen online. Van aanbieding tot elektrische boxspring, wij kunnen u overal mee adviseren.

Een boxspring van 140×200

De boxspring 140×200 is ideaal voor wanneer je als een koning of koningin wilt slapen in je eentje. Het is een heerlijke boxspring afmeting voor als je knus met zijn twee wil slapen. Deze boxspring 140×200 biedt verschillende mogelijkheden als het gaat om slaapcomfort. Bij ons bent u verzekerd van de juiste combinatie slaapcomfort. Dit omdat wij u advies kunnen geven bij alle stappen tijdens het kopen. U heeft de beschikking over een slaapexpert die u alles uit kan leggen.

Een echt boxspring van 160×200

Deze boxspring behoort tot een van de meest verkochte afmetingen boxspring. De boxspring 160×200 is de meest veelzijdige boxspring maar die er op dit moment is. Het is een prima bed om met twee personen in te liggen. Er is voldoende ruimte om toch lekker aan je eigen kant te liggen. En als eenpersoonsbed is het heerlijk vertoeven. U kunt geheel zelf alles samenstellen. Voor elke stijl slaapkamer hebben wij een design klaarstaan. Bekijk het aanbod of kom langs in een van onze winkels en laat u informeren.

De boxspring van 180×200

De meest verkochte afmeting boxspring de maat 180×200. Dit is het meest royale maat boxspring voor twee personen. De keuze mogelijkheid voor een boxspring 180×200 is enorm. Welk design wilt u, hoe moet het slaapcomfort worden samengesteld. Allemaal keuzes bij het kiezen voor een groot tweepersoonsbed. Bij ons krijgt u de mogelijkheid om zelfs het slaapcomfort geheel zelf samen te stellen. Of wilt u de boxspring toch liever ook in het elektrisch. Alles is mogelijk dus neem snel contact op of kom eens kijken in een van onze winkels.

De elektrische boxspring

Al onze boxspring bedden zijn ook in een elektrische uitvoering verkrijgbaar. Het maakt hierbij niet uit welk type design u kiest. Ook de keuze combinatie van hete slaapcomfort is niet van invloed op de keuze voor een Elektrische boxspring. Ook bij een elektrische uitvoering van de boxspring behoudt u de kwaliteit tegen een scherpe prijs. U bent zoals met al onze boxsprings geheel vrij om te kiezen wat u wilt. Wanneer u de keuze mogelijkheid moeilijk vindt dan kunt u ook vragen naar de voordelen van een elektrische boxspring aan een van onze slaapexperts.

De Hoog Laag boxspring aanbieding

Het is misschien voor u een onbekend begrip. Dit zijn boxspring bedden die in hoogte en laagte zijn in te stellen. Het grote voordeel van een Hoog Laag boxspring is dat u de instaphoogte van het bed kunt instellen. Hierdoor is de belasting op de knieën en heupen minder bij het in en uit bed komen. Vooral in de wat oudere doelgroep zijn dit soort boxspring bedden erg gewild. De kosten zijn vaak wel iets hoger vanwege de aard van de boxspring. Er zitten dan ook veel elektrische onderdelen in de boxspring. Het is wel de meest comfortabele boxspring die er op dit moment is.

TV kijken in bed met de Multimedia boxspring

U heeft het vast wel eens op TV gezien of ergens in de reclame. Een TV die uit het voeteneinde van de boxspring komt via een afstandsbediening. Nou denkt u vast dat een Mulitmedia boxspring onbetaalbaar is voor u. Maar niets is minder waar. Wij bieden u een topproduct tegen een betaalbare prijs. U heeft al een multimedia boxspring vanaf €695. Bekijk de mogelijkheden of kom langs in een van onze winkels.

Een boxspring zonder matras kopen

Het komt misschien niet zo vaak voor maar een boxspring zonder matras kopen is zeker mogelijk. Vaak zijn de matrassen mee gestoffeerd in de kleur van de boxspring. Maar het is ook mogelijk om de boxspring zonder matras te kopen. Heeft u misschien nog prima matrassen maar bent u toe aan een nieuwe look in de slaapkamer dan hebben wij voor u een groot aanbod. De boxspring zonder matras bied ook veel voordelen. Zo is er meer variatie mogelijk en zijn de kosten wat lager dan een complete boxspring.

Een boxspring met opbergruimte

Wanneer u zoveel spullen in de slaapkamer opbergt dat het niet meer in de kasten past. Of u bent gewoon op zoek naar meer opbergruimte. Dan hebben wij een bed met opbergruimte voor u in de aanbieding. Deze bedden zijn in verschillende design te verkrijgen. En tevens kunt u ook bij deze boxspring bedden het slaapcomfort geheel naar eigen wens samenstellen.